Om Kosteryoga

Kosteryoga ägs och drivs av Miriam Öhrn. Verksamheten började i liten skala i samband med byggandet av Ateljé Lövås beläget mitt på ön Sydkoster i norra Bohuslän.

 

Miriam har hållt på med yoga sedan 2007 då hon bodde halvårsvis på Maui under några år. Hösten 2012 gick hon en lärarutbildning i Peru under ledning av Chaitanya Das och hans skola Yoga Inbound. Vägarna har sakta men säkert lett henne yinyogans spår och är idag starkt influerad av de meditativa, inåtvändade aspekterna av yogautövande. 

"Det som driver mig att jobba med att dela yoga med människor är de fina mötena som uppstår och energin vi delar i gruppen under klasserna. Alla bidrar och vi hjälper varandra mer än vi kan ana. Mina instruktioner ser jag som rekommendationer om hur man kan använda de olika positionera för att skapa läkning, avslappning och energigenomströmning. Varje person utför "arbetet" själv i enighet med sina rådande behov och förmåga i sin egen takt.

Min önskan är att skapa utrymmen då vi kopplar bort det dagliga surret för en stund och skiftar vårt medvetande till att vara i nuet. Här är andningen och yinyogans långsamma, enkla positioner fantatiska hjälpmedel."

© 2016 av Kosteryoga Miriam Öhrn

Du finner oss i den vackra konstnärsateljén Ateljé Lövås mitt på Sydkoster utanför Strömstad i norra Bohuslän. 

Kontakt

Ateljé Lövås, Sydkoster 

Telefon: +46 704174319

Mailadress: Miriam (@) kosteryoga.se

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now